Velkommen til Revsø og Omegns Rideklub - ROOR

ROOR er et sted hvor der er plads til alle, uanset om du er  barn eller voksen, konkurrencerytter, hobbyrytter, nybegynder, kusk eller måske bare elsker heste.
Vi har et godt fællesskab i klubben og afholder mange arrangementer for medlemmer hvert år, bl.a. ridelejr, fællesspisning, rytterfester, kurser og mm.


Klubben blev stiftet den 6. juni 1973, på dette tidspunkt var der allerede lavet en ridebane på Vojumgård og egnens ryttere mødtes en gang om ugen til undervisning.
I forbindelse med restaureringen af Sommersted Hotel, fandt man bag scenen, fanen for Sommersted Ringriderforening. Foreningen var på dette tidspunkt nedlagt, men fanen eksisterede stadig.
Denne blev overdraget i forbindelse med et privatringridning som blev afholdt på gården. Familien Nielsen har alle dage været primusmotor for klubben, og det var da også afdøde Peter Nielsen, der tog initiativ til at stifte klubben, idet man jo ikke kunne have en fane uden en forening.
Den 6. juni 1973 blev klubben Revsø og Omegns Rideklub stiftet, der var ca. 25 personer mødt op til stiftelsen.
Nu kan vi se hvad denne gamle fane er skyld i; den ene ridebane er blevet til flere, der er kommet ridehaller til og i dag er vi 280 medlemmer. Sikke en udvikling!

Hold i dag

Instagram