Første ridetime
De er muligt at få en gratis prøvetime i rideskolen, efter aftale med Anne-mette tlf. 20604793. Kom i god tid til din ridetime, så underviseren kan nå at finde en passende hest til dig, og måske skal hesten strigles og sadles inden du kan ride. Kom derfor mindst 20 min før timen starter.
Se neden for, hvad der ellers er vigtigt når du skal til ridning:

Ridehjelm
Det er muligt at låne en ridehjelm til din første ridetime, eller hvis du glemmer din egen. Vi anbefaler dog at du hurtigst muligt får købt din egen.

Beklædning
Til dine første ridetimer er det fint hvis du har et par behaglige bukser på, uden indersøm. Herefter er det en god ide at anskaffe sig et par ridebukser, da det bare er det mest behagelige at ride i. Man sidder desuden bedre fast med ridebukser.

Fodtøj
Det er ganske fint at ride i et par gummistøvler i starten. Det vigtigste er, at man har lukket fodtøj på med en hæl på, så man ikke får foden igennem stigbøjlen, gummisko er no go! Sandaler er FORBUDT i stalden - og det gælder også for mor og far!

Andet
Det er vigtigt at du har en voksen med til ridning hver gang, som kan være der i mens du rider. Større og mere rutinerede ryttere, kan undvære en voksen efter aftale med underviseren.


Hold i dag

Instagram